Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Σπιτική Λεμονάδα

Πρόσφατα ανακάλυψα αυτή την συνταγή για σπιτική λεμονάδα και μιας και είναι καλοκαίρι είναι μια καλή ιδέα να την δοκιμάσετε και εσείς, είναι πραγματικά υπέροχη!


Υλικά
Για την λεμονάδα θα χρειαστούμε:
·         600 γρ ζάχαρη
·         600 γρ χυμός λεμονιού
·         Φλούδα από 1 λεμόνι
·         200 γρ νερό

Εκτέλεση 
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό και τη φλούδα του λεμονιού. Τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Στη συνέχεια περιμένουμε να κρυώσει το σιρόπι  και το αναμειγνύουμε με το χυμό του λεμονιού.  Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο.


Σερβίρισμα

 Για να σερβίρουμε την λεμονάδα μας : Βάζουμε στο 1/3  ενός ποτηριού από το μείγμα που έχουμε φτιάξει και το υπόλοιπο το συμπληρώνουμε με παγωμένο νερό.
Προαιρετικά : Προσθέτουμε παγάκια και λίγο δυόσμο ή μέντα

Αν θέλετε πιο έντονη γέυση λεμονιού προσθέστε περισσότερο από το μείγμα στο ποτήρι.



adios 
 


2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπομονη..αμα ανεβουμε βολο θα σε κερασουμε κανα ποτηρακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή